TÁMOP

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, a támogatási szerződés száma TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

The European Union and the European Social Fund have provided financial support to the project under the grant agreement no. TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

Eddigi látogatóink

 

Díjátadás a Fazekas Mihály Gimnáziumban

Látogatás a Fazekas Mihály Gimnáziumban (2015. október 21.)
Díjátadás a Fazekas Mihály Gimnáziumban

Csoportkép a látogatás során

2015. október 21-én José Jesús Reyes Nunez (ELTE, Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék) meglátogatta a budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumot a Nemzetközi Térképészeti Társulás képviseletében, hogy hivatalosan adja át oklevelét Sturcz Valentinának, az idei Nemzetközi Térképrajz-verseny magyar nyertesének. Az átadáson jelen volt Gerliczky Bence, a Fazekas Mihály Gimnázium tanulója, akinek a 2013-as nemzetközi versenyre benevezett műve bekerült az idén kiadott "Children Map the World: Anniversary Edition" című könyvbe. A találkozón részt vettek Szabó Júlia és Vizy Zsolt vezetőtanár, akik hosszú évek óta együttműködnek a verseny megszervezésében, valamint az intézmény megbízott igazgatója, Szokolai Tibor és igazgatóhelyettese, Szabó Katalin.

Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek!!!

Személyes eszközök
Bejelentkezés