TÁMOP

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, a támogatási szerződés száma TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

The European Union and the European Social Fund have provided financial support to the project under the grant agreement no. TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

Eddigi látogatóink

 

A 2013-as nemzetközi ICA térképrajz-verseny nyertesei...

Augusztus 29-én a nemzetközi zsűri összeült és döntött az idei nyertesekről. Ebben az évben nem volt díjazott magyar térképrajz, de mégis a nyertesek sorában magyar vonatkozást is találunk: a 9-12 éves korcsoportban első helyezett (Ada Maria Ciontu, 9 éves, Bukarest, Románia) rajzát Magyarország nevezte be, mivel idén Románia nem szervezte meg a versenyt.

Idén 30 ország 155 térképrajzot nevezett be a Barbara Petchenik térképrajz-versenyben . Az ideivel a térképrajz-verseny a 20. évfordulóját ünnepelte. Ezt az alkalmat úgy üdvözölték a szervezők, hogy két külön standon kiállították az első, 1993-as verseny nyertes térképrajzait, köztük egy magyar művet is. Ebben az évben az ICA új (6 évnél fiatalabb) korcsoportot vezetett be a már korábban meglevő három mellé (6-9, 10-12, 13-15 éves). Magyarországot hat térképrajz képviselte az utolsó három korcsoportban. Ebben az évben nem volt díjazott magyar térképrajz, de mégis a nyertesek sorában magyar vonatkozást is találunk: a 9-12 éves korcsoport első helyezett (Ada Maria Ciontu, 9 éves, Bukarest, Románia) rajzát Magyarország nevezte be, mivel idén Románia nem szervezte meg a versenyt. A mellékelt táblázatban korcsoportonként olvashatók a nyertesek nevei.

 

Személyes eszközök
Bejelentkezés