TÁMOP

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, a támogatási szerződés száma TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

The European Union and the European Social Fund have provided financial support to the project under the grant agreement no. TÁMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003.

Eddigi látogatóink

 

2019-es térképrajz-verseny: díjátadás

2019. május 9-én kerültek átadásra a díjak az ELTE Informatikai Kar által megszervezett Neumann napon.
2019-es térképrajz-verseny: díjátadás

A díjátadásban résztvevő diákok és tanárok

2019. május 9-én  az ELTE Informatikai Kar által megszervezett Neumann napon adtuk át a díjakat a 2019-es térképrajz-verseny nyertes szerzői. Munkái képviselik Magyarországot a nemzetközi döntőben és kiállításon, amit július 15 és 20 között tartanak Tokióban, Japánban.

A nemzetközi döntőbe jutott művek készítői oklevelet és a szponzorok által adományozott ajándékcsomagot kapták, amelyeket a DIMAP Bt. és a GDi Magyarország Kft. közreműködésével állítottunk össze. A külön- és országos díjas munkák szerzői oklevelet és a „Children Map the World: Anniversary Edition” című könyvet kapták emlékül. Minden résztvevő diáknak oklevelet küldtünk postafordultával.

Még egyszer köszönjük minden diáknak és tanárnak a gondos, értékes munkáját, és bízunk benne, hogy két év múlva újra megtisztelnek részvételükkel a 2021-es térképrajz-versenyen.

Személyes eszközök
Bejelentkezés